Okategoriserade

Skydda din mobil och surfplatta från första dagen.

Att köpa en ny mobil eller surfplatta är ofta en ganska dyr investering speciellt om du väljer någon av dom senaste toppmodellerna. Så se till att skydda din investering med rätt tillbehör för att inte stå med skägget i brevlådan.

Att skydda sin iPhone, Galaxy eller iPad med ett mobilskal eller ett fodral kompletterat med ett skärmskydd kan man se som en billig försäkring för att slippa dyra reparationer om oturen är framme. På Bumpy Mobiltillbehör kan du hitta rätt tillbehör snabbt och enkelt och till rätt pris. Så se till att skydda din nya följeslagare direkt.

Dom populäraste mobiltelefonerna i dagsläget.

Under sommaren petade dom nya Galaxy S9 modellerna ner iPhone X från plats ett över dom populäraste mobilmodellerna som modellen har legat i topp sen förra årets release. Vi får se om dom nya modellerna iPhone XS och iPhone XS Max tar tillbaka topplaceringen inom kort. Mer information om dom populäraste mobilmodellerna kan du läsa om i Computer Sweden.

Nyteknik skrev om att dom nya iPhonemodellerna skulle få ett mycket lägre pris än föregångaren iPhone X. Det visade sig den 12 september att dom nya toppmodellerna blev ännu dyrare än iPhone X men Apple presenterade den lite billigare modellen iPhone XR. Men Apple snålade lite och tog bort den medföljande lightning till 3,5mm hörlursadaptern.

Redan innan presentationen av dom nya modellerna hade tillbehörs tillverkarna redan skal och tillbehör till försäljning som passade designen som inte var avslöjad.