Blogg

Conrad Elektronik – Mer än bara ideér

Osram Lightify – Styr belysningen från din smartphone

OSRAM LIGHTIFY är ingenting mindre än en mobil revolution inom belysningssektorn. Med gratisappen som du installerar på din smarttelefon eller surfplatta kan du styra länkade LED-produkter såsom ljuskällor, flexibla LED-lister och trädgårdsbelysning.

Individuellt eller individuellt grupperade. I vilket rum som helst – till och med i trädgården. För att komma igång behöver du bara startkitet och naturligtvis appen som du kan hämta gratis från Android eller Apple store.

Osram LIGHTIFY-startpaketet består av en Gateway och en LED-lampa LIGHTIFY Classic A60 RGBW.

LIGHTIFY-centralen med ett stort antal individuella funktioner.
Gateway utgör LIGHTIFY-systemets hjärta. Med hjälp av det generösa minnesutrymmet kan du skapa ett nästan obegränsat antal individuella belysningsscener. Systemet kan anslutas och integreras trådlöst i ditt WLAN. Länken mellan smarttelefon eller surfplatta och LIGHTIFY-belysningslösningarna.

 

Lär mer om Osram Lightify här!

Framtidens glödlampa
Den högeffektiva LED-lampan är ett utmärkt och modernt 60 Watts-glödlampsalternativ. Lampan fungerar utmärkt att användas i Tunable White-läge (2000 – 6500 Kelvin) eller i RGB-läge med en mängd olika färger.