Blogg

Conrad Elektronik – Mer än bara ideér

Knocki

Tekniken är till för att göra våra liv enklare, visst hade då det bästa varit om man styrt alla tekniska enheter från samma ställe?

Just nu pågår ett projekt som heter Knocki. Knocki är tänkt att hjälpa oss människor att kunna styra våra enheter på ett enkelt sätt. Knocki är en en enhet som du sätter fast i ditt hem och via WiFi kan den kontrollera alla anslutna enheter. Välj sedan vilka enheter du vill koppla till Knocki. Du kan koppla väldigt många funktioner till Knocki, det kan t.ex. vara din belysning, hitta din telefon, styr värmen i ditt hem eller hör du inte att den knackar på dörren? Inga problem, Knocki skickar ett meddelande till din telefon om att någon är vid dörren. Efter att du valt vilka enheter som ska vara anslutna är det bara att köra igång. Allt du behöver göra är att knacka. Knacka olika antal gånger för att starta, stoppa, tända, släcka eller vad du vill att Knocki ska styra. Visst låter det coolt och tidsbesparande?

Se videon om Knocki och låt fantasin flöda om vad du vill kunna styra. Vill du läsa mer så klicka här