Blogg

Conrad Elektronik – Mer än bara ideér

Mini Toy 3D-Skrivare

Vill du också att ditt barn ska hänga med i den senaste utvecklingen? Nu finns världens första 3D-skrivare för barn, den heter MiniToy 3D-printer.

Få ditt barn att använda sin fantasi och få dem att göra något kreativt av den. Nu kan de skapa sina egna leksaker och du slipper att köra till affären och köpa nya leksaker så fort ditt barn har tröttnat på de gamla.

Allt du behöver göra är att du laddar ner appen på din surfplatta eller telefon. Sen väljer barnet vad den vill skriva ut i listan. Tyvärr kan man inte välja helt fritt än vad man ska skriva ut, utan det finns förinställt i appen vad skrivaren klarar av. Efter att barnet valt vad hen vill skriva ut är det bara att trycka på print. Då kommer skrivaren att skriva ut. Coolt va?

Vill du läsa mer om MiniToy?

Klicka här!