Blogg

Conrad Elektronik – Mer än bara ideér

Walli

Nu finns det inte bara smarta klockor och smarta tekniska enheter. Det senaste på marknaden kommer att vara en smart plånbok, visst låter det perfekt? Denna smarta plånbok kommer att släppas i USA i slutet av juli, när det kommer till Sverige är dock fortfarande oklart.

Vad är då en smart plånbok? Walli är en plånbok som du via bluetooth kopplar till din smartphone. Skulle du glömma din plånbok på restaurangen eller blir du bestulen av den på stan så kommer du att få ett meddelande i din telefon. Du kan ställa in efter hur många minuter du ska få en notis i din smartphone. Det finns också en GPS sändare i plånboken, vilket gör att du kan se var den är på dina kartor i din smartphone. I den första versionen kommer det även att känna av hur många kort du har i din plånbok och känner då också av om det saknas något kort.

Nu kan du alltså alltid ha koll på var din plånbok är. Du ser ifall du har glömt den hemma eller ifall du faktiskt har blivit besluten. Skulle någon ha stulit din plånbok kan du se exakt var din plånbok är och tillkalla polisen.

Tycker du detta låter som något som skulle passa dig? Läs då mer om Walli på https://www.kickstarter.com/projects/1130199505/walli-the-smart-wallet?ref=nav_search