Blogg

Conrad Elektronik – Mer än bara ideér

UDOO x86 är nu äntligen på väg

 

Den beräknas att komma redan nu till hösten. Enligt tillverkarna ska UDOO x86 vara upp till 10 gånger så kraftfull som Raspberry PI 3. Vilket säger en del!

Den kraftfulla enkortsdatorn är kompatibel till Arduino och trots storleken kan den kombinera prestandan hos en lättare dektop. Undoo x86 kommer att finnas i olika versioner men samtliga ska klara av att köra Android, Linux-distributioner som är anpassade för x86 samt Windows 7, 8.1 och 10.

De enligt olika uppgifter ska Undoo x86 säljas mellan 89 – 209 dollar, beroende på vilken version. Versionerna som kommer att finnas är Basic, Advanced och Ultra. Undoo har också gjort att det inte finns någon bluetooth eller WiFi, utan detta måste köpas till för ca 50 dollar.

Vill du läsa mer om nya Undoo x86 så läs mer på

https://www.kickstarter.com/projects/udoo/udoo-x86-the-most-powerful-maker-board-ever?ref=category
http://www.idg.se/2.1085/1.657158/udoo-x86