Blogg

Conrad Elektronik – Mer än bara ideér

DENVER SMART LARM

TRÅDLÖST LARMSYSTEM HSA-120 MED APP FÖR DIN SMARTTELEFON

En säker känsla inomhus men också när du lämnar hemmet. Styrning gör du enkelt med din smarttelefon. Händer det något? Då ser du det också på din smarttelefon. Jättesmidig. Det enda du behöver göra är att installera detta larmsystem och i den placera ett olåst 2G SIM-kort. Det följer med olika sorters sensorer, vill du ha fler? Då finns det många tillgängliga för utökningar.

Detta trådlösa larmsystem är enkelt att installera och med din smarttelefon (med internet) har du kontroll på avstånd. Slå på, stäng av och övervaka var som helst i världen, så länge du har internet.

Denver HSA-120 stöder totalt 10 fjärrkontroller, 50 trådlösa sensorer och 50 RFID-taggar. Tillbehören säkrar du genom att välja bland mer än en miljon kodkombinationer. Nya tillbehör registrerar du mycket lätt. Den inbyggda sirenen med en volym på 90 dB avskräcker potentiella inbrottstjuvar.
Denver HSA-120

Ställ in upp till fem telefonnummer och fem SMS-nummer så att du varnar rätt personer vid larm.

Kika in vårt Denver electronics sortiment

Komplett med tillbehör

Detta larmsystem levereras komplett vilket gör att du kan påbörja installationen omgående. Förutom kontrollpanelen med intern siren, får du två fjärrkontroller. Smidigt för dig och din partner.

2 RFID-taggar ingår, som du själv kan koppla namn till, till exempel. Tom, Kim, eller syster. En sådan RFID-tagg har du för ditt system, för att stänga av systemet. Praktiskt för barnen.Dessutom kommer första SMS-numret att få ett SMS som berättar vilken ID som stängde av systemet med RFID. Det finns två trådlösa rörelsedetektorer och två fönster-/dörrkontakter.

En sådan rörelsedetektor monterar du upp i ett rum. När en rörelse upptäcks, sätts larmsystemet igång. Fönster-/dörrkontakten fungerar med hjälp av två magneter. Blir magneterna separerade (när du öppnar din dörr eller fönster), sätter ditt larmsystem igång.

Packa upp och installera, busenkelt!

Att installera ditt eget Denver HSA-120 larmsystem är inte svårt. Se videon här. I den visar skaparna hur enkelt det är. Med bara några enkla åtgärder inom några minuter har du monterat upp det mesta.

 

 

Ladda ner den kostnadsfria appen för Android eller iOS på din smarttelefon och ställ in allt enligt dina önskemål.Vill du  ha fler sensorer, detektorer, fjärrkontroller, RFID-taggar, sirener eller klistermärken? Kolla på möjligheterna och bygg ut systemet som du vill. Du har kontroll!

Fjärrkontroll – roligt, alla knapparna, vad kan jag göra med dem?

Fjärrkontrollen har 4 knappar: PÅ/ARM (aktivera), AV/DISARM (inaktivera), HEMMA/HOME (hemläge) och SOS. Det finns också en LED-indikator för att se om din fjärrkontroll fungerar.

AKTIVERA: Slå på systemet genom att trycka på på-knappen. Lampan tänds och knappsatsen piper. Nu är systemet aktiverat. Om en inkräktare upptäcks ljuder sirenen  i 3 minuter. Dessutom ringer systemet automatiskt alla telefonnummer som är förinställda.

STÄNG AV: Tryck på av-knappen för att stänga av ditt Denver larmsystem. Systemet piper två gånger och sekretess för att stänga av alarmet Denver. Systemet piper två gånger och lampan släcks.

HEMLÄGET: Tryck på hemknappen på fjärrkontrollen och systemstatus blinkar. Alla sensorer i de vanliga zonerna aktiveras, med undantag av sensorerna i zonen i hemläge. Användare som är hemma kan nu röra sig fritt i de områden som är avstängda.

DÄMPA: Tryck på hemlägesknappen och tryck snabbt därefter på på- eller av-knappen på fjärrkontrollen. Nu piper inte kontrollpanelen när du stänger av eller slår på systemet.

NÖDLÄGE: Vilken status larmsystemet än har, så kan du alltid trycka på nödläges-knappen på fjärrkontrollen för att slå larm. Samtidigt skickas ett sms med numret på din fjärrkontroll till alla telefonnummer som du har angett.